Аква Хотел Златоград

СПА центърът е обзаведен с най-съвременни модули за релакс и развлечение.Ще Ви помогнем да се освободите от стреса и да се заредите със здраве и позитивна енергия. Насладите на богат набор от най-модерните съоръжения, релакс зони и спа процедури, които ще освежат всяка клетка във Вашето тяло.

Парна баня с ароматерапия

Парната баня е помещение, което се затопля с помощта на пара. Хората я използват за релаксация, облекчаване на някои медицински състояния, детоксикация или част от разкрасителни процедури.

Финландска сауна с ароматерапия

Финландската сауна, известна още като суха сауна е най-добре познатия вид за широката аудитория. В нея се поддържа температура на въздуха от+ 80 градуса.

Инфрачервена сауна

Инфрачервената сауна е вид сауна, която използва светлина за генериране на топлина. Инфрачервената сауна може да се използва от всички.

Лятна стая

Стаята се затопля до температура от +40 градуса. Една от стените в стаята е изградена от тухли от хималайска сол. Монтирано е устройство с 5-линеен LC дисплей, на което клиента натиска бутон, който активира програма за генериране на фина, суха мъгла, направена от естествен консуматив на 8 ароматни билки и солна пара.

Зимна стая

Температурата е от 0 до 15 градуса. В стаята е разположено джакузи с топла ваода, в което усещането е уникално. Хидромасажът на джакузито повлиява особено благоприятно заболявания и травми на опорно-двигателния апарат.

Детска солна стая

Солната стая пресъздава атмосфера, максимално близо до природата. Целта е да се неутрализира вредното влияние върху организма на редица неблагоприятни фактори – стрес, замърсяване на въздуха и околната среда, психическа и физическа натовареност, динамична работа.

Релакс стая

Стаята е оборудвана с 3 подгряващи релакс шезлонга, уникално изработени от травертин. В стаята има и шокови душове.

Модерна фитнес зала

За да сте винаги във форма, дори когато сте на път, на Ваше разположение е нашият модерно оборудван фитнес център, където може да тонизирате своето тяло с добра тренировка.

За нас

Аква Спа Хотел Златоград предлага вълшебно съчетание между релаксиращи спа процедури и непосредствена връзка с природата.

Настаняване

Аква Спа Хотел Златоград разполага с 53 хотелски стаи, елегантно обзаведени и предлагащи комфорт и простор.