Иновативна фитнес технология

Нова фитнес технология

Бодишейп е ново уникално устройство, което свързва кардио тренировка с грижа за кожата. Тази анти-гравитационна бягаща пътека комбинира лимфен дренаж, благодарение на вакуумния масаж под налягане и инфрачервената топлинна терапия, като по този начин насърчава загубата на тегло и намаляването на целулита. Допълнителните функции включват ароматерапия, озонотерапия, LED, цвето терапия и колагенна лампа. Това устройство може да бъде програмирано за нуждите както на начинаещи, така и на напреднали потребители, и е едновременно удобно за потребителя и ефективно при предоставянето на несравнимо преживяване за кардио тренировка.

Технологията, използвана в машините BodyShape, е изпитана и доказана. Отслабване, намаляване на сантиметри, по-гладка и стегната кожа в по-малко от 10 сесии.

Модерeн дизайн

Това иновативно фитнес устройство надминава всички конкуренти, защото събира всички постижения на науката и технологиите във фитнес индустрията в една единствена машина. Допълнителните движещи се елементи в машината разграничават естетиката и формата от всички други налични на пазара устройства.

В BodyShape анти-гравитацията, мощност, вакуум масаж и инфрачервено отопление, се комбинират за засилване на максималното физическо усилие и постигнатите резултати. Тази уникална комбинация вакуумен масаж + инфрачервена терапия създава недостижима досега възможност за намаляване на целулита, загуба на излишни килограми и подобряване на външния вид.

Резултати

С бягаща пътека BodyShape можете да изгорите до 500-5000 калории само за една сесия. Всички най-нови технологии са вградени в устройствoто, което помага да се унищожат мастните клетки и да се предават на енергия.

BodyShape ще ви позволи да изгубите наднорменото тегло, да оформите тялото си и да получите ползи за подмладяване, без да изпълнявате специална диета. Страхотни резултати в минимално време!