Creat pentru a vă oferi confort, intimitate şi linişte.

Situat în oraşul cel mai sud în Bulgaria, printre priveliştile uluitoare ale Munţilor Rodopi, Aqua Spa Hotel Zlatograd oferă o combinaţie magică de tratamente spa relaxante împreună cu o legătură directă cu natura.

Hotelul dispune de 24 de camere de lux, bazine cu apa minerală, jacuzzi, lobby bar, restaurant, fitness şi centru spa modern echipat.

Camere Aqua Spa Hotel Zlatograd

Cazare

Aqua Spa Hotel Zlatograd oferă toate condiţiile necesare pentru o relaxare deplină în fiecare dintre cele 53 de camere a hotelului.

Aqua Spa Hotel Zlatograd dispune de trei tipuri de camere - camere duble cu vedere spre munte, camere triple (potrivite pentru doi adulţi şi un copil) şi camera cvadruplă pentru cazare de până la patru oaspeţi. Toate sunt dotate cu TV cu ecran plat, aer condiţionat şi baie proprie.

Centrul Spa

Spa centrul la Aqua Spa Hotel Zlatograd este echipat cu module de ultimă generaţie pentru relaxare şi divertisment. La dispoziţia oaspeților sunt baia de aburi şi sauna finlandeză cu aromaterapie, saună infraroşu, cameră de relaxare, cameră de iarnă, cameră de vară şi cameră salină pentru copii.

Pentru iubitorii sportului există o sală de fitness, dotată cu echipamente de ultimă generaţie.

Restaurant

Restaurantul la Aqua Spa Hotel Zlatograd impresionează cu interiorul său şi calitatea bucătăriei.

Oaspeţii se pot bucura de un mic dejun tip bufet suedez variat şi bogat în fiecare dimineaţă.

Mâncarea oferită de noi reuşeşte să depăşească aşteptările chiar şi celor mai pretenţioşi oaspeţi. Nu rataţi să încercaţi de toate!

Divertisment

Pe lângă camerele modern dotate, un restaurant de lux şi un centru spa bine echipat, Aqua Spa Hotel Zlatograd a avut grijă să ofere o varietate de divertisment pentru întreaga familie.

La dispoziţia este o sală mare de jocuri cu bowling şi biliard, iar pentru oaspeţii noştri mici avem un loc de joacă separat.

Nu rataţi ocazia de a vă faceţi vouă şi familiei un cadou cu emoţii plăcute şi experienţe de neuitat!