Centrul SPA Aqua Spa Hotel Zlatograd

Centrul SPA este echipat cu cele mai moderne module de relaxare și divertisment.

La dispoziţia oaspeților sunt baia de aburi şi sauna finlandeză cu aromaterapie, saună infraroşu, cameră de relaxare, cameră de iarnă, cameră de vară şi cameră salină pentru copii, precum şi fitness cu echipament nou.

Baie de aburi cu aromaterapie

Baie de aburi este o încăpere ce este încălzită cu ajutorul aburului. Oamenii o folosesc pentru relaxare, ameliorarea anumitor afecţiuni medicale, detoxifiere sau o parte din tratamente de înfrumuseţare.

Saună finlandeză cu aromaterapie

Sauna finlandeză, cunoscută şi sub denumirea de saună uscată, este cel mai cunoscut tip pentru un public larg. Înauntru se menţine o temperatura a aerului de + 80 grade.

Saună cu infraroşu

Saună cu infraroşu este un tip de saună care foloseşte lumina pentru a genera căldură. Saună cu infraroşu poate fi folosită de oricine.

Cameră de vară

Camera este încălzită la o temperatură de +40 de grade. Unul dintre pereţii camerei este construit din cărămizi de sare din Himalaya. Este montat un dispozitiv cu display LC de 5 linii, pe care clientul apasă un buton care activează un program pentru generarea unei ceţe fine şi uscate, realizată din consumabile naturale de 8 plante aromatice şi aburi sărați.

Camera de iarnă

Temperatura este între 0 şi 15 de grade. În camera este situat un jacuzzi cu apă caldă, în care sentimentul este unic. Hidromasajul de la jacuzzi are un efect pozitiv în special pentru bolile şi leziunile sistemului musculo-scheletice.

Camera salină pentru copii

Camera salină recrează o atmosfera cât mai apropiată de natură. Scopul este neutralizarea efectelor nocive asupra organismului a mai multor factori adverşi - stresul, poluarea aerului şi a mediului, activitatea mentală și fizică, munca dinamică.

Camera relax

Camera de relaxare este, fără îndoială, locul unde veți găsi odihnă adevărată pentru corp şi minte.
Camera este dotată cu 3 șezlonguri relaxante, realizate în mod unic din travertin.

Centru de fitness modern

Pentru a vă menține în formă, chiar și atunci când mergeți, centrul nostru de fitness modern vă stă la dispoziție, unde vă puteți tonifica corpul cu un antrenament bun.

Despre Noi

Aqua Spa Hotel Zlatograd oferă o combinaţie minunată între proceduri relaxante spa şi legătură imediată cu natura.

Cazare

Hotelul dispune de 53 de camere de lux, dotate cu tot ce aţi avea nevoie pentru un sejur de neuitat.