Comments (13)

 1. Росица КолеваРосица Колева
  Росица Колева

  Хотелът е най- уникалното място,което сме посещавали семейно в последните години!Очакваме с нетърпение следващия ни престой там!Горещо препоръчвам на всички,ще останете очаровани и възхитени от обстановката,обслужването,храната и спа- центъра ,при това на напълно достъпни цени! Благодарим ви,Величко и Емо!Бъдете все така любезни и добронамерени към своите гости!Весела Коледа!

  • Aqua Spa Hotel Zlatograd

   Благодарим Ви от сърце, ще се радваме да ни посетите отново! Бъдете живи, здрави и благословени Вие и Вашите семейства. Весели празници!

 2. Екатерина СарафоваЕкатерина Сарафова
  Екатерина Сарафова

  Хотелът е нов, луксозен и много чисто поддържан. Спа центърът е модерен,боди шейп студиото -също.Отдавна не бях играла на боулинг-забавлявах се от сърце! Ресторантът е тип виенски ,чист,светъл, добра шведска маса и много вкусна и напълно достатъчна като количество храна. Изключително любезно обслужване,на каквото не сме свикнали в нашата страна. Продължавайте в същия дух,а аз и семейството ми ставаме ваши редовни клиенти!

 3. Петър ИвановПетър Иванов
  Петър Иванов

  Преди да Ви посетим имахме положителни очаквания, заради коментарите, които прочетохме. Но това, което ни предложихте надмина всичките ни очаквания. Изкарахме една уникална почивка, макар и само за два дена и никога няма да забравим този 14ти Февруари, защото докоснахте сърцата ни!Благодарим Ви! Благодарим и на персонала, който се грижи за хигиената/на отлично ниво е/, както и за този в кухнята/уникално вкусна храна предлагате/!Обезателно ще Ви посетим отново!

 4. Антон Ставрев

  Хотелът е най- уникалното място,което сме посещавали семейно в последните години!Очакваме с нетърпение следващия ни престой там!Горещо препоръчвам на всички,ще останете очаровани и възхитени от обстановката,обслужването,храната и спа- центъра ,при това на напълно достъпни цени! Благодарим ви,Величко и Емо!Бъдете все така любезни и добронамерени към своите гости!Весела Коледа! Благодр Ви зa прекрасната новогодишна нощ!

 5. StefanStefan
  Stefan

  One of the best Spa Hotels in Europe. I have been here 3 times and I have booked already my next one. Best place ever. Highly recommended. Stefan-England

 6. Силвия ДиневаСилвия Динева
  Силвия Динева

  Страхотно преживяване и най-доброто посрещане на Нова Година.

 7. Надежда АндрееваНадежда Андреева
  Надежда Андреева

  Прекрасно съчетание на лукс, уют и отношение. Чисти и комфортни стаи,любезен и отзивчив персонал, вкусна храна. Спа центърът е на ниво. Толкова ни хареса, че удължихме почивката си. Със сигурност ще дойдем пак и ще препоръчаме на приятели.

 8. МиленаМилена
  Милена

  Благодарим Ви ! Бъдете все така любезни и добронамерени към своите гости ! Благодаря Боряна!

 9. Красимир КолевКрасимир Колев
  Красимир Колев

  Бих искал да изкажа своите благодарности от това приказно място. Аз, жена ми и нашите приятели останахме възхитени от отношението, което получихме. Хотелът е страхотен с всички екстри, СПА процедури, басейни, уютни стаи и чудесна храна. Персоналът беше много бърз,вежлив и готов да задоволи всяко наше желание, за да се чувстваме като у дома си. Поздравления и за храната, възхитени сме от разнообразието и вкуса и. Истински професионализъм! С удоволствие ще Ви посетим отново!

 10. ВенелинаВенелина
  Венелина

  Всеки един от нас трябва да се докосне до тази приказка. Посещавайки хотел Аква Спа откримехме мило, вежливо отношение от всички. Чистота , храна подаръци. коплимен от Хотела нзс РД на съпруга ми. Прекрасно украсена стая от Ани. На рецепцията Боряна и всички остали колеги бяха любезни и мили. Препоръчвам този хотел на 100%

 11. Цонка ДребчеваЦонка Дребчева
  Цонка Дребчева

  Най – доброто място! Невероятно обслужване, прекрасен персонал, лукс, чистота от всичко по много!

 12. ИванкаИванка
  Иванка

  Персонал, храна спа, обсужвне оценка
  Да са живи и здрави собствениците и персонала и още много години да ни посреща и изпращат. Благодаря за прекрасната почивка

Leave a Comment

Your email address will not be published. Fields marked with an * are required.