24°C/°F
75.2°F/°C

Блог


Comments (4)

 1. Росица КолеваРосица Колева
  Росица Колева

  Хотелът е най- уникалното място,което сме посещавали семейно в последните години!Очакваме с нетърпение следващия ни престой там!Горещо препоръчвам на всички,ще останете очаровани и възхитени от обстановката,обслужването,храната и спа- центъра ,при това на напълно достъпни цени! Благодарим ви,Величко и Емо!Бъдете все така любезни и добронамерени към своите гости!Весела Коледа!

  • Aqua Spa Hotel Zlatograd

   Благодарим Ви от сърце, ще се радваме да ни посетите отново! Бъдете живи, здрави и благословени Вие и Вашите семейства. Весели празници!

 2. Екатерина СарафоваЕкатерина Сарафова
  Екатерина Сарафова

  Хотелът е нов, луксозен и много чисто поддържан. Спа центърът е модерен,боди шейп студиото -също.Отдавна не бях играла на боулинг-забавлявах се от сърце! Ресторантът е тип виенски ,чист,светъл, добра шведска маса и много вкусна и напълно достатъчна като количество храна. Изключително любезно обслужване,на каквото не сме свикнали в нашата страна. Продължавайте в същия дух,а аз и семейството ми ставаме ваши редовни клиенти!

 3. Петър ИвановПетър Иванов
  Петър Иванов

  Преди да Ви посетим имахме положителни очаквания, заради коментарите, които прочетохме. Но това, което ни предложихте надмина всичките ни очаквания. Изкарахме една уникална почивка, макар и само за два дена и никога няма да забравим този 14ти Февруари, защото докоснахте сърцата ни!Благодарим Ви! Благодарим и на персонала, който се грижи за хигиената/на отлично ниво е/, както и за този в кухнята/уникално вкусна храна предлагате/!Обезателно ще Ви посетим отново!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Fields marked with an * are required.