Σπα Κέντρο Aqua Σπα Ξενοδοχείο Ζλατογκράντ

Το ΣΠΑ κέντρο είναι εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες μονάδες χαλάρωσης και διασκέδασης.

Διατίθεται για τους επισκέπτες ατμόλουτρο και μια φινλανδική σάουνα με αρωματοθεραπεία, υπέρυθρη σάουνα, αίθουσα χαλάρωσης, χειμερινό δωμάτιο, καλοκαιρινό δωμάτιο και παιδικό δωμάτιο αλατιού, καθώς και ένα γυμναστήριο με νέο εξοπλισμό.

Ατμόλουτρο με αρωματοθεραπεία

Το ατμόλουτρο είναι ένα δωμάτιο το οποίο θερμαίνεται μέσω ατμού. Οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν για χαλάρωση, για να ανακουφίσουν κάποιες ιατρικές καταστάσεις, για αποτοξίνωση ή ως μέρος της περιποίησης ομορφιάς.

Φινλανδική σάουνα με αρωματοθεραπεία

Η φινλανδική σάουνα, γνωστή και ως ξηρή σάουνα, είναι ο πιο γνωστός τύπος για το ευρύ κοινό. Σε αυτήν διατηρείται μία θερμοκρασία του αέρα από + 80 βαθμών.

Υπέρυθρη σάουνα

Η υπέρυθρη σάουνα είναι ένας τύπος σάουνας που χρησιμοποιεί φως για την παραγωγή θερμότητας. Η υπέρυθρη σάουνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους.

Καλοκαιρινό δωμάτιο

Το δωμάτιο θερμαίνεται σε θερμοκρασία των +40 βαθμών. Ένα από τα τείχη του δωματίου είναι κατασκευασμένο από τούβλα αλατιού των Ιμαλαΐων. Έχει τοποθετηθεί μια συσκευή με οθόνη LCD 5 γραμμών, στην οποία ο πελάτης πιέζοντας ένα κουμπί, ενεργοποιεί το πρόγραμμα παραγωγής λεπτής, ξηρής ομίχλης , η οποία παράγεται από τα φυσικά αναλώσιμα των 8 αρωματικών βοτάνων και αλατούχου ατμού.

Χειμερινό δωμάτιο

Η θερμοκρασία είναι από 0 έως 15 βαθμούς. Στο δωμάτιο βρίσκεται τζακούζι με ζεστό νερό, που προσφέρει μοναδικό συναίσθημα. Το υδρομασάζ του τζακούζι ευνοεί ιδιαίτερα τις ασθένειες και τους τραυματισμούς του μυοσκελετικού συστήματος.

Παιδικό δωμάτιο αλατιού

Το δωμάτιο αλατιού δημιουργεί μια ατμόσφαιρα όσο το δυνατόν πιο κοντά με τη φύση. Ο στόχος είναι να εξουδετερωθούν οι επιβλαβείς επιδράσεις στον οργανισμό σειράς δυσμενών παραγόντων – όπως άγχος, ρύπανση του αέρα και του περιβάλλοντος, ψυχική και σωματική φόρτωση, δυναμικές εργασίες.

Αίθουσα χαλάρωσης

Η αίθουσα είναι εξοπλισμένη με 3 ξαπλώστρες χαλάρωσης, μοναδικά κατασκευασμένες από τραβερτίνη. Στο δωμάτιο, επίσης υπάρχουν και ντους σοκ.

Σύγχρονο γυμναστήριο

То бе πάντα σε φόρμα, ακόμα και όταν ταξιδεύετε, υπάρχει σύγχρονο γυμναστήριο, όπου μπορείτε να τονώσετε το σώμα σας με καλή προπόνηση.

Για Εμάς

Το Aqua Σπα Ξενοδοχείο Ζλατογκράντ προσφέρει ένα μαγικό συνδυασμό μεταξύ χαλαρωτικών σπα δραστηριοτήτων και άμεσης επαφής με τη φύση.

Διαμονή

Το ξενοδοχείο διαθέτει 53 deluxe δωμάτια, εξοπλισμένα με όλα όσα χρειάζεστε για την αξέχαστη διαμονή Σας.